25 Ocak 2008 Cuma

Burçlara Göre Hediyeler

KOÇ
Ateşli, coşkulu, aceleci Koç'un zevklerinin de abartılı olduğunu bilmenizde yarar var. Ona asla sıradan bir hediye almaya kalkmayın. Kazak, bluz, atkı hatta ayakkabı türü bir hediye düşünüyorsanız rahatlıkla kırmızı rengi tercih edebilirsiniz. Onu en çok memnun edecek hediyelerin arasında walkman, teyp, kahve makinesi gibi günlük hayatlarını kolaylaştıracak elektronik cihazlar da başta gelir. Eğer spor yapıyorsa şık bir eşofman da uygun olabilir.

BOĞA
Huzuru ve sakinliği seven, rahatına ve evine düşkün Boğalar'a dekoratif ev eşyaları hediye edilebilir. Ayrıca damak zevki gelişkin olduğundan hoş bir akşam yemeği onu çok mutlu edecektir. Ya da en kalitelisinden kocamanbir kutu çikolata da Boğa insanını keyiflendirecek bir hediye olabilir. Doğa'ya düşkün olan bu burcun insanlarına yeşil, mavi ve toprak tonlarında giysiler alabilirsiniz. Ayrıca bol yeşillikli saksı çiçekleri de alternatif olabilir.

İKİZLER
Hareketli, meraklı, neşeli ve bir o kadar da değişken olan İkizler'e hediye alırken mutlaka çok iyi düşünüp öyle almalısınız. İlgi alanları çok geniş olduğundan bu konuda sıkıntı çekmenize gerek yok. Yeter ki onun kişiliğine hitap edecek hediyeyi bulun. Klasik şeylerden pek hoşlanmadığı için daha modern çizgideki aksesuarlar, popüler kitaplar, sade ama şık takılar onu mutlu edebilir. Ayrıca çok değişik tasarlanmış kalemler ve ajandalar da onun ilgisin çeker. Tabii çeşitli zeka oyunları da İkizler için eğlenceli bir hediye olabilir.

YENGEÇ
Evine düşkün, duygusal mizaçlı Yengeçler'e yine eviyle ilgilişık bir hediye alabilirsiniz. Gümüş bir şamdan, sevimli biblolar, bir diz battaniyesi, romantik DVD'ler ve klasik müzik albümleri, kokulu mumlar ve bir buket gül onun için idealdir. Hediyenin büyük veya küçük olmasından çok onun için hatırlanmak daha önemlidir. Yani hediye verirken içten olmanız yeterli. Ona verebileceğiniz bir başka hediye ise evinizde hazırlayacağınız hoş bir akşam yemeği olabilir.

ASLAN
İşte tam bir kalite meraklısı. Onları şımartacak bir hediye bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Biraz da maddi olarak açılmak zorunda kalabilirsiniz. Bir Aslan'a hediye alırken ne olursa olsun kaliteli olmasına ve çok gösterişli bir ambalajla sunmaya özen gösterin. Markalı giysiler, ayakkabı ve çantalar, değerli takılar, pahalı parfümler, özel üretim kol saatleri, kristal kadehler, puro ve viskiler... Liste böyle uzayıp giderken, Aslan'lara hediye alırkenrenk seçimi konusunda ise sıcak ve canlı renkleri tercih edebilirsiniz.

BAŞAK
Duygularından çok mantıklarıyla hareket eden Başaklar aynı zamanda düzenli ve titiz olmalarıyla da öne çıkarlar. Onlar için seçilecek hediyeler kullanışlı, dayanıklı ve sade olmalıdır. Bu nedenle verilen hediyenin markası da onlar için önemlidir. Mükemmelliyetçi yapıları nedeniyle aldığınız hediyenin eleştirilmesine de hazırlıklı olun. Onlar için pahalı yün kazaklar, farklı kesimi olan gömlekler, kişisel gelişime yönelik kitaplar, çok amaçlı çantalar, cilt bakım ve temizlik ürünleri, hobileriyle ilgili eşyalar uygun birer hediye olabilir.

TERAZİ
Estetiğe ve güzelliğe düşkün olan Teraziler, sanata düşkünlükleriyle de tanınırlar. Bu nedenle değerli sanat eserleri, tablolar, heykeller, antika eşyalar onlar için iyi birer hediye olabilir. Ayrıca pahalı takılar, şık örtüler, şamdanlar ve mumlar, porselen takımlar, kaliteli makyajmalzemeleri ve bakım kremleri de onlara uygundur. İlişkiler, dostluklar ve sosyal çevresine çok önem veren Teraziler için yakın dostlarının katılacağı hoş bir parti düzenlemek te onu mutlu etmeye yeter.

AKREP
Sezgileri güçlü, tutkulu, duygularıyla hareket eden Akrepler'e armağan seçmek hiç de kolay değildir. Ona olan sevginizi ifade edebilecek özenle düşünülmüş biraz da abartılı bir hediye tercih etmelisiniz. Kırmızı güllerden kocaman bir buket, kırmızı ve siyah renklerde seksi iç çamaşırları, ipek ya da kadifeden şık bir gece elbisesi, büyük boy mumlar, korku ve gerilim filmleri veya kitapları Akrepler'in ilgisini mutlaka çekecektir.

YAY
Gezmeyi, macerayı, yenilikler keşfetmeyi seven hareketli Yaylar için alınabilecek en uygun hediye bir uçak bileti olacaktır şüphesiz. Ayrıca gezi ve spiritüel konularla ilgili kitaplar, eğlenceli oyunlar, şık birseyahat çantası, piknik çantası da onun için seçebileceğiniz hediyeler arasında. Yayların bir özelliği de hayvanlara olan düşkünlüğü olduğundan eğer bakabilecek durumu varsa minik bir kedi ya da köpek yavrusu, bir akvaryum da onu mutlu edecektir. Kazak, bluz, atkı, eldiven tarzında bir şey düşünüyorsanız lacivert vetonları onun sevdiği renklerdir.

OĞLAK
Kuralcı, sorumluluk sahibi, disiplinli, sabırlı, kararlı ve çalışkan Oğlak burçlarına onların hayatını kolaylaştıracak, uzun süre kullanabilecekleri hediyeler seçmekte fayda var. Çeşitli kırtasiye malzemeleri, şık bir fotoğraf albümü, klasik tarzda ve pastel tonlarda gömlekler, hırkalar, deri cüzdan, kemer, kravat, şık bir satranç takımı onlar için ideal hediye seçenekleridir. Renklerden kahverenginin tonlarını ve yeşili severler.

KOVA
Sıradışı fikirleri ve yaşamlarıyla dikkat çeken Kovalar'a, bilimkurgu, fantastik, uzay ve astronomi konularındaki kitaplar alabilirsiniz. Ayrıcason teknolojiye sahip fotoğraf makinesi ya da kamera, farklı dünya müzikleri yapan grupların CD'leri, sade ama farklı giysiler onları mutlu edecektir. Ayrıca farklı içkiler, aromalı kahveler, orijinal kül tablaları ve purolar da onların zevklerine hitap eden hediye seçenekleri arasında. Eğer bir giysi almak istiyorsanız, renk olarak mavi, siyah, beyaz, gri seçebilirsiniz.

BALIK
Yumuşak ve kırılgan Balıklar'a hediye seçerken romantik çağrışımlar yapabilecek objeleri tercih edebilirsiniz. Sanat kitapları, çeşitli biblolar, ipekli iç çamaşırları, gecelikler, tütsüler, kokulu mumlar, sevimli oyuncaklar onları mutlu edebilir. Sanatçı ruhlu balıklar için bir yağlı veya pastel boya seti ve bir resim dosyası da hoş bir seçenek olabilir. Ayrıca felsefi ve gizemli konulara da meraklı olan bu burcun insanlarına bir yoga- meditasyon kursu da hediye edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: